The magnificent life of 2 young and brave hearted

The magnificent life of 2 young and brave hearted

Company weekend alert

2010. augusztus 28. - minnie_katie

Két hét múlva céges hétvége, háááát ha a két évvel ezelőttire alapozom, vár rám pár meglepő esemény, érdekes összeborulás és egyéb muris dolog.

Legutóbb már az oda úton a buszon sikerült mindenkinek jól leinni magát, konrétan Zs. Béla és H. Marika már akkor részeg volt, amikor kiértünk az M7-re, de saját elmondásuk szerint miután még az álló, - további munkatársakra várakozó - buszban megittak fejenként 3 felest a rendkívűl jó minőségű Kalinka vodkából, a filmszakadás már a felüljárónál utolérte őket.

FYI a felüljáró a cégtől kb 250 méterre volt. 

Ezzel semmi probléma nem is lett volna, ha nem a mi faházunkba lettek volna elszállásolva. Mi F. Marival (szobatárs) egész úton tutti-fruttit ittunk, amit én mutattam be, mint fincsi italt a kollegáknak, annyi az egész, hogy össze kell önteni 2 l Sprite-ot és 0,5 l Császárkörte likört. Működik a dolog keverttel is, de ugye aki igényes az körtével issza, vagy hát leginkább sehogy. A recept egyébként saját fejlesztés még az egyetemi időkből, amikor a hét úgy kezdődött, hogy hétfőn félreraktam a hazaút költségeit, a maradékot pedig hát ne finomkodjunk elittam, mert úgy egyetemista ételre nem költ csak italra, ha éhes, lefekszik aludni...szóval, hogy minél kevesebbet kelljen aludni, az adott összegből próbálta mindenki kihozni a legtöbbet, én is..

Még az úton egyből rátértünk a leghálásabb témára a raktáros fiúkra, a nagyfőnők, innentől egyszerűen Anyánk, legnagyobb örömére, aki nem kicsit szexmániás szerintem ill hát döntsétek el Ti: Anyánknak a sebességmérő automatákról a maszturbáció jut eszébe, a nyilván szó helyett mindig a nyalvánt használja, nem kis derültséget okozva egy-két megbeszélésen, mentségére nem a magyar az anyanyelve, hanem a német; a 60 éves férjét simán csak babynek szólítja a telefonban, és a baby legalább háromszor elhangzik minden mondatba; múltkor be volt ragasztva a tarkója, állítólag valami betokosodott szart vágtak ki neki onnan, de szerintem csak figuráztak Babyvel otthon, aztán bevághatta a fejét; egyszer páran voltak egy ügyfélnél, az indulás előtt az egyik kisfőnök, mivel nem akart Anyánkkal egy autóval menni, azt mondta, hogy hozza a saját autóját, mert beugrana valahova, erre Anyánk: szexshop-ba???

De vissza a raktáros fiúkra, szóval mindenki előadta a maga kis sztoriját velük, én is meséltem hogy egyszer éjjel felhívott mindenki kedvence, Béci a raktárból, hogy nem talál egy palettát, hát én annyival elintéztem, hogy nézd Béci itt mellettem az ágyban nincs, szóval keressétek tovább a raktárban. Anyánk megkérdezi melyik is a Béci, mondom hát az a jó izmos. Reakció:felcsillanó szemek, elcsukló (oder elcsikló) hangon: oh oh oh igen már tudod, bizony izmos... közben az én karomat szorongatta, mintha Bécié lenne, hozzáteszem a közelébe sem ér izmosság tekintetében.

Egyéb hasonlós sztorik után, megérkezünk, kaja, pia, egy kis think you can dance aztán az éjszaka történései, faháztársaink kicsit ráittak, arra amire egyáltalán nem kellett volna, eredmény éjszakai fürdőzés, a 15 fokos Balatonban, miközben a levegő hőmérseklete alulról közelíti a 10 fokot, Zs. Béla egész éjjel németül ordítozik, konkrétan a segglyukába szeretne kérni vmit, mindezt németül a Balaton parton, szerintem nem teljesen veszélytelen dolog. Majd hajnalban beállít a faházba és közli velünk, hogy megvolt neki R. Mária, na itt annyira kiakadunk, hogy nem tudunk tovább aludni, ugyanis R. Mária Moby Dick magyar hangja teste, aki állítólag kölcsönkért egy pólót a fürdőzéshez, remélem mindenki kapacskodik, mert nem hozott bikinit, basszus van egyáltalán ekkora méretben bikini???. Ja sajna a póló fehér volt, és SAJNOS mi lemaradtunk róla, ahogy a fehér bálna partra vetődik, képek vannak állítólag, de egy jó érzésű kollega nem adta ki a kezéből a mai napig...lehet, hogy nem is bánom. Eközben H. Mária pedig az egyik managerrel ordítozik, mondván ő baromira örül, hogy barátok, de szerinte a barátságba nem tartozik bele, hogy a manager ellopja az ő táskáját.

De legnagyobb arc persze a pénzügyről van, Schpanglné (persze ez nem az igazi neve de abban is csak egy magánhangzó van 15 mássalhangzón mellett).So Schpanglné 45 év körüli magas, sovány beesett arcú 2 vagy 3 gyerekes anyuka, akiről már az első este kiderül, hogy a férje Schpangl sajnos nem látja el a baját otthon rendesen, már szexuális értelemben, ugyanis Schpanglné miután üres gyomorra, bevág 1-2(6) unicumot, egyből ráveti magát a himbilimbivel rendelkező versenyzőkre. Kezdésnek a pincér, majd egyik vámos, bepróbálkozik az autós osztályos kollegáknál is majd mikor feleszmél, hogy azok bizony a gyermekei lehetnének, gondol egy nagyot és odamegy Sz. Bélához a tengeri osztály vezetőjéhez, mondván hát mivel ők egykorúak mi lenne ha?? Sz. Bélának nem akaródzik a dolog, sőt mivel baromi kellemetlen kezd lenni a helyzet, úgy dönt, hogy Schpanglnét elkíséri a faházához, és ott hagyja a lakótársaknak, hogy vigyázzanak rá. Persze Schpanglné elsőre azt hiszi sikerült az akció és épp szobára tartanak, amikor feleszmél már kicsit nagy a tömeg, akik épp kiszemeltjét ugratját azzal, hogy ugyanmár mi bajod lehet Béla, vagy miért Béla mit hittél miről szól a céges hétvége stb..

Másnap egy kis hajózás, borkostoló Badacsonyban, délután visszaérkezés, kiderül, hogy csak a mi faházunkban nincs meleg víz, előző este még azt hittem véletlen, le is zuhanyoztam hideg vízben, jól esett a 10 fokban. De mondta a gondnok, hogy nyugodjunk meg, mert hétfőn jönnek is már javítják, mondtam neki, hogy az fasza, mert mi már vasárnap reggel húzunk el ék alakban, mint a vadlibák.

Este vacsi, egy kis pia megint, aztán karaoke, hát kb úgy kellett a karaoke mint egy falat kenyér... de ha eleget iszol minden ok, végüs is eleget ittam, majd leadtuk többed magammal az esti programot a mikrofon mögül, persze Anyánk megint jó érzékkel volt mindenhez, amint egy kicsit jó volt a hangulat egyből kért magának számot, John Lennon: Imagine -kurva nagy party dal, kb egy órába telt míg mindenki visszanyerte a kedvét az estéhez, de erről elsősorban megint Schpanglnét gondoskodott, délelőtt még egy kicsit szégyenkezett magán, de csak azon hogy berúgott, a többiről fingja nem volt, mi meg nem mondtuk neki. Aztán megint lenyomta a kaja nem kell, csak az unicum programot és mintha megint ugyanazt a videot néznéd, csak most a vámos kollega egy pár fotó kedvéért ölébe kapta Schpanglnét, de ez volt a legkisebb távolság a hétvégén Schpanglné és a bráner között. Egy óra múlva Anyánk a We are the champions kérte, én ekkor hagytam el a helyszínt...

Reggel indulás vissza, és hét közepén fotóvetítés az irodában, harsány röhögés kíséretében, meg és kis pletyka, hogy az egyik kollega az autós osztályról baromi szerencsésnek bizonyult azzal a két kolleginával...no komment

 

Katie

A bejegyzés trackback címe:

https://theflatearth.blog.hu/api/trackback/id/tr652254566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása