The magnificent life of 2 young and brave hearted

The magnificent life of 2 young and brave hearted

Elkalandozásaim

2010. szeptember 06. - minnie_katie

Napi izgalom megvolt: életemben először elhagytam a mobilom...a cégest...majdnem...de végül sajnos nem jött össze, pedig annyira számítottam az enyves kezű takarító néni közreműködésére, de jellemző módon bejött a céges taktika, magyarán adjunk jó szívvel, olyan mobilt a dolgozó népnek, ami a kutyának (pontosabban taki néninek) sem kell. Szóval nálunk bátran bent lehet hagyni a KÉSZÜLÉKET az asztalon, mivek nem kajajegy nem bántják.

Hétvégén Anutámmal eliramodtunk vásárolni, ismét lejártuk a lábunkat, és konkrétan nemsoksemmit vettünk, majd vártunk 1 órát a hidegben drága bruderomra, közben sikerült összeszedni egy kis torokfájást is, de persze a hétvége nyerítését is annak köszönhettem, hogy bruderomat idézem "mindjárt jön". Anutám ugyanis a várakozás 40. perce táján közölte, hogy nagyon kell pisilnie, de nem megy be sehova már, mert ugye tesóm mindjárt jön, majd halkan a nem létező bajsza alatt megjegyezte, hogy azért tüsszenteni nem mer...És ezzel párhuzamosan azt is világossá tette, hogy ő bizony ELVBŐL nem klimaxol, nem úgy mint odabenn a sok hülye picsa (értsd: a munkatársai)

Tesóm után a Máv is rásegített a torokbajomra, mert miért is ne menne a klíma, amikor a napi középhőmérséklet éppen nem éri el a 10 fokot...

Szombat este kalandom volt egy sünivel is, Vitya kutya már vagy negyed órája ugatott mint az örültek, gondoltam kimegyek és elkergetem azt a köcsög macskát, amelyik Diego távollétében falatozika táljából. FYI Diegonak sürgős alhatnékja volt az ágyam közepén. Szóval kimegyek sehol egy macska, csak valami fekete folt, egy sün valahogy odalogisztikázta magát a macsekkajához és nagyon úgy tűnt, hogy ízlik neki, egy törölközővel felkaptam, aztán kert közepén elengedtem a kis bolhást, baromi cuki volt a hosszúkás orrával, meg a miniatűr szemeivel.

Uh ma megint túlestünk a munkavédelmi oktatáson, ami fergeteges volt, egy 60 éves papa 30 percen keresztül mesélte a nagyon tanulságos, általa kitalált sztorikat, idén újított a gurulós székre felálló ismeretlen irodista nem az ablak előtt szerencsétlenkedett, mint tavaly, hanem órát igazított, de a papírlap élével idén is elvágta a szemét egy szerencsétlen, de 2 hét táppénz után már dolgozik...ill a 112-öt ne hívogassuk stb.

De ennél az ürgénél már csak az üzemorvosunk nagyobb arc, 35 perc míg beüzemeli a laptopot, majd 15 perc után megállapítja (mindenkinél) az ENYHE gerincferdülést, és beírja az alkoholfogyasztáshoz, hogy alkalmanként (alkalom mindig van persze), egy kis vérnyomásmérés 110/70 (mindig) és már alkalmasak is vagyunk

JA BRÉKING NYÚZ: felvettek egy csini izmos fiúcskát a másik osztályra, szerintem többen szívesen megrontanánk::)

Szolgálati közlemény: Minnie majd ír, de állítólag nem történt vele semmi az elmúlt fél évben...szegényke

Múlt hét pozítivuma: kettesünk volt a hatos lottón

Puszi

Katie

 

ps: Andy Murrci kizúgott a US Openról, hasonló jó folytatást várok Seggerertől is, és Úristen Röffencs Rooney is csalja a feleségét, hogy mik vannak, micsoda meglepetés...bár szerintem inkább az a meglepő hogy valaki hozzáment, persze értem én, hogy van az a pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://theflatearth.blog.hu/api/trackback/id/tr982276118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása